Örömmel fogadunk minden megkeresést!

A keresztül vagy általad ismert telefonszámon, jelentkezz be, erre a lehető leg hamarabb igyekszünk válasszal szolgánli. Ne felejtsd el megadni az elérhetőséged!

Ahogy te, ti is elfoglaltak, vagytok, úgy nekünk is jut a napi dolgokból bőven, ezért egyeztetnünk szükséges az optimális időpontról.

Amennyiben javaslattal élsz a találkozás helyére, úgy térkép linken küld meg a pontosság kedvéért, kivéve, ha már találkoztunk ott veled/veletek korábban. Ha mélyenszántó kérdéseid vannak, úgy azt is megírhatod előre és mi igyekszünk kellően felkészültek lenni a válaszokkal.

Amennyiben program egyeztetés miatt keresel minket, úgy kérünk, hogy a terveid leírását,legalább nagyolt részletességgel csatold.

Imát kérnél magadért vagy másért? Küld el, imakérésed leírását és garantáltan imádkozunk érte. Tudnod kell, hogy ez nem a mi, hanem az Atya szolgáltatása, hogy a kéréseinket meghallgatja majd az akarata szerint megvalósítja ha ez a tervével egyezik.

2021 ben Isten egy új kezdetet tervezett! Ha már a személyes találkozás nem is lehetőség, a szellemi térhez hasonlatos online térben mégis együtt lehetünk. A világ minden táján élnek Jézust követő emberek, akik imája a szellemi térben, a Szentlékel által eljut Istenhez! Éljünk a technika ezen lehetőségével és emeljük egymást, ismerőseinket, szeretteinket, ügyüket, egészségüket a legfelsőbb hatalommal rendelkező Isten elé.

Hisszük, hogy ez a leg jobb amit tehetünk és sokszor többet ér mint bármennyi, anyagi támogatás! Ebben teljesen egyformák vagyunk, nincs jobb vagy rosszabb.

“Ha a Sátán emlékeztet téged a múltadra, akkor emlékeztesd őt a jövőjére!”