Ismerj meg személyesen!

A Disciples szó magyarul tanítványokat jelent, az MM pedig a motoros misszió -ra utal. Küldetésünk, hogy Jézust szolgáljuk, fény legyünk a sötét világban, segítsünk ott ahol szükség van ránk, és mindezt örömmel tegyük!

Régóta része volt az életünknek a motorozás és a motorosokkal való kapcsolattartás. Mindannyiunk életében sorfordító volt amikor megismerkedtünk Jézussal (erről bővebben a bizonyságok menüpont alatt olvashatsz)! Azt az örömet amit mi átéltünk, élünk nap mint nap, meg szeretnénk osztani mindazokkal akiket ismerve vagy ismeretlenül is szeretünk - így a motorosokkal is.

Fontosnak tartjuk a jó, személyes kapcsolatokat és a mai virtuális világban egyre csökkenő személyességet visszatenni a helyére. Ennek érdekében szervezünk gurulásokat, kirándulásokat és megyünk el mások által szervezett programra, találkozókra is. Hallgatva Isten küldő szavára, hisszük, hogy ez mindenki számára jó és csak gazdagítja életünket. Személyes beszélgetés során szívesen mesélünk többet is…

2019 januárjában Isten egy új kezdetet tervezett! Páran lehetőséget kaptunk, hogy a lengyelországi Kostrzynban megrendezésre kerülő Biker Church meetingen részt vegyünk. Már ekkor folyt Isten munkája, hiszen egymástól függetlenül több embernek is szívére helyezte a norvégiai DMM tagságából, hogy nyissanak Magyarország felé. Svein Cooks Kristiansen Int. President imádkozott és böjtölt az Isten általi megerősítésért, és akkor -2019 januárjában- összeértek a szálak. Még ha ott és akkor nem is tudtuk pontosan, hogy hogyan tovább, abban biztosak voltunk, hogy Istennek szándéka van a velünk. A tagsági folyamat röviddel ezután kezdetét vette. Eddig és ezután is, Isten az aki elhívja tanítványait így nem emberi akarat alapján bővül a Disciples MM létszáma. Isten egy különleges módon hívott el bennünket a nemzet számára, hogy részrehajlás nélkül szolgáljunk mindenkinek akinek szüksége van rá. A Norvég kristiansandi, központi chapter "Nomad" chapterjeiként lettünk elfogadva,full coloros tagokká avatva (2021.07.30).Későbbi egyeztetés után a "PANNON" chapter jelzést használjuk és az Úrra bíztuk a teljes, önálló chapterré fejlődés ütemét.

Isten rajtunk, körülöttünk és általunk végzett munkájáról személyes beszélgetés során még többet megtudhatsz! Keress minket a gurlásainkon, találkozókon, a facebookon vagy emailen.

Megtalálhatóak vagyunk még a oldalon vagy társ oldalunkon:

A lap aljára görgetve találod a Facebook közvetlen elérést!

“Ha a Sátán emlékeztet téged a múltadra, akkor emlékeztesd őt a jövőjére!”