Ez a leg kézenfekvőbb eszközünk!

Istent megszólítani azoknak kimondottan bátorság, akik még nem ismerik!

Viszont Isten szerető, hogy aki Őt megszólítja, annak válaszol! A leg többen első, többségében nagy problémák közepette elrebegett imánkat nem is tekintjük működőképesnek, pedig ekkor nyitjuk meg a leg jobban a szívünk Isten előtt! Az Úr másra sem vágyik, mint legyünk vele őszinték és aztán Ő lesz az aki bizonyítja a létezését az életünkön keresztül. Kéréseinknek jó megfogalmazásának egy nagy titka azért van. Ha van is "ötletünk" a probléma, dolog megoldására, kivitelezésére, akkor se felejtsük el hozzátenni , hogy egyébként legyen ahogy azt Isten akarja! Miért tennénk ezt ? Hát mert Isten ismeri a jővőt és tudja, hogy hosszú távon mi a HELYES megoldás. Nem egy "kérés automata", mert sokszor kárunkra lenne amit kérünk. A jó válasz, megoldás a szeretből táplálkozik és erre jelenleg csak Isten képes, hogy mindent feltétel nélküli szeretetből fakadva kezelje és semmilyen elfogultság ne érje.

Mindennél jobb, ha nem egyedül kell megküzdenünk a nehézségeinkkel az imánkban lehetnek társak , akik velünk együtt imádkozva erősítik a kéréseink tolmácsolálását. Erre létrehoztunk egy online ima lehetőséget, amihez hétről hétre lehet csatlakozni és behozni az ima kéréseket, de az ima ajándékát is gyakorolhajuk közösen.

2021 ben Isten egy új kezdetet tervezett! Ha már a személyes találkozás nem is lehetőség, a szellemi térhez hasonlatos online térben mégis együtt lehetünk. A világ minden táján élnek Jézust követő emberek, akik imája a szellemi térben, a Szentlékel által eljut Istenhez! Éljünk a technika ezen lehetőségével és emeljük egymást, ismerőseinket, szeretteinket, ügyüket, egészségüket a legfelsőbb hatalommal rendelkező Isten elé.

Hisszük, hogy ez a leg jobb amit tehetünk és sokszor többet ér mint bármennyi, anyagi támogatás! Ebben teljesen egyformák vagyunk, nincs jobb vagy rosszabb.

“Ha a Sátán emlékeztet téged a múltadra, akkor emlékeztesd őt a jövőjére!”